צונדק 42/3 באר-שבע 84384

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

17/07/2008 | 12:34 | מאת: בנישתי ארמונד

שלום רב! אני בן 56 וסובל מזה שנים מכאבי בירכייים כרוניים אשר ניתן לסבול אך מפריע. דעתו של הרופא היתה כיוון שרגלי קצת קשתיות העצמות לוחצות אחת על השניה 2 .מילדותי לפני השינה אני חובט במיטה לפחות כ1 שעה לפני שאני נרדם .רציתי לציין כי נוח לי יותר לעמוד כאשר הכאבים מתגברים. אני אודה לכם על האיבחון.

21/07/2008 | 00:10 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב כאב הברכיים אותו אתה מתאר עשוי להיגרם עקב שינויים ניווניים בסחוסי הברכיים אשר גורמים לחיכוך מוגבר בין העצמות ולכאב. דיקור סיני הינו שיטה יעילה לשיכוך הכאב, ללא תופעות לוואי. בהצלחה מוטי

21/07/2008 | 00:08 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב כאב הברכיים אותו אתה מתאר עשוי להיגרם עקב שינויים ניווניים בסחוסי הברכיים אשר גורמים לחיכוך מוגבר בין העצמות ולכאב. דיקור סיני הינו שיטה יעילה לשיכוך הכאב, ללא תופעות לוואי. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית