סובל ממגרנות,רוצה לשמוע את עצתכם.תודה

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

18/06/2008 | 16:56 | מאת: יוסי

אני סובל ממגרנות רק בשנים האחרונות ,לא ידוע למה זה פתאום התחיל אבל זה המצב.כדורים לא עוזרים לי,המליצו לי על שיטת הדיקור הסיני,זה באמת עוזר??

19/06/2008 | 23:13 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום יוסי הגעת למקום הנכון! דיקור סיני הוכח כיעיל לטיפול במיגרנה וכאב ראש. השיפור הצפוי הינו ירידה בתדירות ועוצמת הכאב לפחות בחצי. ממליץ לך לעבור 10 טיפולים ולבחון את התוצאה. למידע נוסף: http://www.acupain.info/61902/טיפול-במיגרנה-ברפואה-סינית בהצלחה מוטי

20/06/2008 | 18:56 | מאת: יוסי

אני ממש רוצה ללכת לרופא מומחה..ושמעתי על כל מיני אנשים אבל לא רופאים פרטיים אלא מרפאות..אתה מכיר משהו כזה?

01/08/2009 | 22:01 | מאת: יורם

ליוסי שלום, בראיית הביורגונומי - ביואנרגיה שימושית, פיתוחו של רפי רוזן לגילויו של המדען וילהלם רייך, המיגרנות, וכאבי הראש, הן תוצאה של חסימה בזרימת נוזלי המוח. הסבר קצר - המוח שלנו נמצא בתוך נוזל המוח המיוצר ע"י בלוטות הנמצאות באזור בסיס הגולגולת, נוזל זה מתנקז דרך שתי תעלות בצידי הצאוור לשכמות ולבלוטות הלימפה שבבית השחי. אם מסיבה כלשהי, בדרך הניקוז של נוזלי המוח ישנה חסימה, נוצר לחץ על המוחות ומתפתחת מגרנה או כאב ראש שיכולים להיות גם רק מצד אחד של הראש, בביורגונומי אנחנו מזהים את הסיבות לחסימה במעבר נוזלי המוח, מטפלים בהן אנרגטית ובהרבה מיקרים ההקלה במיגרנות או בכאבי הראש, מיידית אם לא נעלמת לגמרי. על דרך הטיפול ב"ביורגונומי" שהיא ללא תרופות, אפשר לקרא באתר: http://www.biorgonomy.com בברכה, יורם גני

מנהל פורום כאב ורפואה סינית