ל מוטי צ'חנובר בבקשה עזרה!!!

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

18/06/2008 | 01:10 | מאת: אנדריי

מוטי שלום! אבא שלי סובל מחוסר שינה כבר הרבה מאוד זמן.בימים הטובים ישן 2-3 שעות. בן 55 ,המשקל שלו תקין, התזונה בריא,עוסק בספורט.. אנחנו רוצים לנסות דיקור סיני. לפי דעתך זה יכול לעזור? ועולי אתה יודעה על "דיקור באוזניים" עם זה יכול לעזור לבעיה שלנו? עם אתה חושב שזה יכול לעזור, אתה יכול בבקשה לפנות אותנו למישהו שיכול לעזור לנו. העדפה למישהו מהצפון,כרוב לאזור מגורים חיפה. תודה!!!

19/06/2008 | 23:08 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב ניתן לטפל באינוסמניה בדיקור סיני. הדיקור באוזניים (אוריקולותרפיה) הינה תת התמחות ברפואה סינית והיא יעילה לטיפול במגוון בעיות. שלח לי מייל ואחפש מטפל מתאים מאיזור חיפה. [email protected] בברכה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית