אילחוש

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

30/05/2008 | 10:43 | מאת: דב

אבי, בן 80 סובל מגרוד נוראי בכל הגוף במשך 15 שנים שהחריף בחודש האחרון לגרוד עד זוב דם ותלישת שערות.בשבוע הבא מאשפזים אותו. היות ולא נמצא הגורם (כולל כל בדיקות האלרגיה) כך שכרגע טיפול בעור הוא לא אופציה והיות והוא קץ בחייו, אנו מבקשים לדעת על תרופה חזקה לאילחוש הגרוד,שתמנע ממנו לעשות שטויות עד האשפוז. תרופה שתעבוד על המוח, לא על העור. אפילו ברמה של סימום. אנא תשובתכם המהירה

01/06/2008 | 15:14 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום דב התופעה אותה אתה מתאר מוכרת היטב. ניתן להשרות תחושת אילחוש עדינה, להפסיק גרד ולהרגיע את הנפש באמצעות דיקור סיני וצמחי מרפא סיני. זו אינה תרופה אלה תוסף מזון. אני ממליץ לך לפנות למטפל מקצועי ולעבור סדרה של 8 טיפולים בתדירות של 1 ליום או יומיים, כולל בזמן האישפוז. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית