אבנים בכיס מרה

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

28/05/2008 | 14:52 | מאת: רותי

שלום! אני שמונה שנים חייה עם אבנים בכיס ואני אוכלת מזון דל שומן אפילו הורדתי המון במשקל מה שקורה אחרי שמונה שנים קיבלתי התקף ועד אתמול זה היה ההתקף השלילשי בידיעה שלא רק שיש לי אבנים גם אין לי מקום לעוד. יש לי תור עם רופא כרוג במחלקה בבית החולים בכדי לקבוע זמן לניתוח. הייתי מעוניינת לדעת האם יש מקום לטיפול בשיטה הסינית ולהעלים לי את האבנים או שפשוט להסיר את הכיס בניתוח.הייתי מעוניינת בתשובה דחופה בבקשה תודה רותי

17/06/2008 | 00:03 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב אני מתנצל על העיכוב במתן התשובה. ניתן לטפל באבנים בכיס המרה. הבעיה מוכרת היטב והטיפול המקובל הינו שילוב של צמחי מרפא סיניים ואלקטרו אקופונקטורה. אני ממליץ לשקול טיפול ברפואה סינית לפני ביצוע הניתוח. בברכה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית