התעניינות

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

02/05/2008 | 23:27 | מאת: ג

שלום, בעקבות המלצה של חברה הגעתי למטפל ברפואה אלטרנטיבית בשם נודר גזנלי. כיוון שאני צעירה (בתחילת שנות ה-30) וסובלת ממכלול של דברים החלטתי ללכת אליו ולשמוע. כיוון שהוא טוען שאני צעירה לכל כך הרבה בעיות רפואיות, לאחר אבחון הוא הציע להציג אותי כ"מקרה" בפני פרופ' מוריס מוסא בבי"ח הדסה בירושלים. רציתי לדעת האם מישהו שמע על הפעילות של שניהם ומה יש להגיד בנושא. האם כדאי להתחיל טיפול (מדובר בכ- 10 טיפולים).

05/05/2008 | 00:30 | מאת: מוטי צ'חנובר

פרופ' מוסא מוסא הינו מטפל מוביל בתחומו בעל שיטת טיפול ייחודית. בהצלחה

01/08/2009 | 22:22 | מאת: יורם

ל-ג שלום, בבדיקה אנרגטית שאפשרית בביורגונומי גם מרחוק, אני מקווה מאד שנפתרו חלק מבעיותייך, אבל זה לא נראה כך. עדיין המערכת החיסונית שלך חלשה ! הטיפול הביורגונומי מתחיל מחיזוק המערכת החיסונית ולאחר מכן מטפל גם בשאר הבעיות, אולם ללא מערכת חיסונית חזקה, ההתמודדות עם שאר הבעיות תהיה חלקית בלבד, אם תשפיע בכלל... על דרך הטיפול בביורגונומי, אפשר לקרא בכתובת: http://www.biorgonomy.com בברכה, יורם גני

מנהל פורום כאב ורפואה סינית