בחילה בעת דיקור סיני

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

21/04/2008 | 11:30 | מאת: אייל ב

שלום רב, רציתי לדעת האם זה נפוץ כאשר עוברים דיקור ראשון יהיו בזמן הטיפול בחילות ותחושת חולשה? ואם אני אמור להרגיש טיפה מטושטש גם אחרי שעתיים שלוש בתום הטיפול? תודה

21/04/2008 | 12:14 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום אייל לעתים זה קורה. במיוחד אחרי הדיקור הראשון ישנה תחושת לאות או טשטוש. התופעה אינה נפוצה אך רואים את זה בקליניקה מדי פעם. כדי להימנע מזה ניתן לדקור מספר מועט של נקודות דיקור ולעלות בהדרגה, ניתן לשלב מספר נקודות שמונעות תחושה זו או לקצר את משך זמן הטיפול. חג שמח מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית