בחילה אלטרולט ודיכאון

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

20/03/2008 | 01:17 | מאת: סיון

שלום, אני בת 21 וטופלתי במשך שנה באלטרולט עקב תחושות של שריפה ונימול בכל הגוף. כרגע אני כבר חודש לא לוקחת את התרופה(מנסה להיגמל ממנה). במקביל להפסקת התרופה כבר כמעט שלושה שבועות אני סובלת מבחילות וחוסר תיאבון(בדר"כ אני בן אדם עם תאבון מאוד גדול ובריא).במקביל גם אני עוברת תקופה די דכאונית בגלל פרידה מחבר שלי אחרי שהיינו ביחד 3 וחצי שנים. השאלה שלי היא האם הבחילות וחוסר התאבון שלי קשורות להפסקת השימוש שלי באלטרולט או האם הם קשורות לתקופת הדיכאון שאני עוברת או האם הם קשורות לשניהם(גם לדיכאון וגם להפסקת התרופה)? דרך אגב עשיתי בדיקות דם הכוללות כימיה ותפקודי כבד והם יצאו תקינות חוץ מויטמין B12 שיצא די נמוך.. תודה מראש,סיוון

21/03/2008 | 15:04 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום סיוון אינני יכול לייעץ לך בנושא תסמונות גמילה עקב הפסקת שימוש בתרופות מכיוון שאין זה תחום ההתמחות שלי. ניתן לטפל ביעילות בבחילות ובחוסר תיאבון מסיבות שונות באמצעות דיקור סיני. לגבי מצב רוחך, סביר להניח שפרידה מבן זוג תגרום למצב רוח ירוד ואני סבור שהזמן הינו הרופא הטוב ביותר... בהצלחה ופורים שמח מוטי צ'חנובר

מנהל פורום כאב ורפואה סינית