כאבי ראש

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

10/03/2008 | 23:00 | מאת: אסף

בת 23 סובלת מכאבי ראש חזקים ברקות מזה כמה חודשים אושפזה בבית חולים עקב כאב ראש עברה בדיקת סי טי שיצאה תקינה בדיקות של קרישיות יתר שיצאו תקינות {לאמא יש apla} שוחררה מבית חולים עם חשד להתקפי חרדה כמו כן לאחר האישפוז הפסיקה לעשן וגם הפסיקה לקיחת גלולות הייתי שמח לברר איזה בדיקות ומה כדאי לעשות?

10/03/2008 | 23:29 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב כוחה והערך המוסף של הרפואה הסינית הוא בעיקר במניעה של כאבי ראש מסוגים שונים כדוגמת כאב ראש תעוקתי, מיגרנה וכאב ראש ממקור לא ברור. במידה והיא סובלת מכאב ראש מספר חודשים בלבד (כלומר יש כאן כאב ראש חדש) חשוב שתמשיך להיות במעקב רפואי ע"מ להגיע לאבחנה מדויקת. במידה והבדיקות תקינות אני ממליץ להתחיל לטפל באמצעות דיקור סיני. בהצלחה מוטי צ'חנובר

23/05/2009 | 16:16 | מאת: משה

שלום, יש לי פתרונות בשבילך. לצלצל או לשלוח אלי אימייל להשתמע, משה -052.5221040 [email protected]

מנהל פורום כאב ורפואה סינית