מזרון חדש

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

04/03/2008 | 10:10 | מאת: יעלי

שלום, אני בת 33 וסובלת כ- 3 שנים מפיברומילאגיה. החלטתי לפנק את עצמי ולקנות מזרון חדש בריאותי. קניתי מזרון די קשיח ומעליו מזרון ביצים. הבעיה היא שאני קמה כל בוקר מכווצת וכואבת אחרי שינה על המזרון. השאלה היא האם זה עניין של התרגלות או פשוט בעיה במזרון? תודה יעל

04/03/2008 | 13:31 | מאת: מוטי צ'חנובר

יעל שלום רב אינני יודע להגיד בוודאות שמקור הכאב במזרן החדש. חולים רבים מתלוננים על כאבים בבוקר-האם כאב זה לא היה בעבר? במידה ואת מעוניינת לטפל בכאבים שציינת-אני מממליץ לך לטפל בדיקור סיני. השיטה יעילה לבעייתך, ללא תופעות לוואי ועשויה לשפר את איכות חייך. בהצלחה מוטי צ'חנובר

19/02/2009 | 20:14 | מאת: רועי

אני לא מכיר את המזרן שאת מדברת עליו אבל אני אוכל להמליץ בחום על מזרן ויטלטי http://www.vitality1.co.il/

18/08/2009 | 13:06 | מאת: טאוובר

סימה שלום, אני מציע לך לבדוק מזרן שפותח בטכנולוגיה חדישה בקיבוץ הזורע, זה נקרא מזרן נאסקו, או מזרן נייטק. זהו מזרן בריאות מיוחד השומר על עמוד שדרה ישר, מונע פצעי לחץ, וכשנשכבים עליו הוא מעניק תחושת ריחוף. אפשר לקרוא על הטכנולוגיה והמזרנים בכתובת: www.rihoot.blogspot.com והמחיר סביר ביותר.

מנהל פורום כאב ורפואה סינית