מעי רגיש

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

23/01/2008 | 14:45 | מאת: דליה

אני סובלת מגזים רבים ועדיין לא הצלחתי לעלות על מאכל מסוים שגורם ליותר או פחות גזים אני כבר זמן רב לא אוכלת מוצרי חלב - האם הרפואה הסינית יכולה לעזור במשהו?

23/01/2008 | 21:33 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום דליה רפואה סינית יכולה לטפל היטב בבעיות עיכול מסיבות שונות. הטיפול המוצע הינו שילוב של דיקור סיני, תזונה מתאימה וצמחי מרפא. למרות שחסר מידע רב על מקור הבעיה, כבר אחרי מספר טיפולים תרגישי הטבה במצבך. בברכה מוטי

23/01/2008 | 23:01 | מאת: דליה

מוטי שלום, ניסיתי בעבר מחטים אבל לא הרגשתי שהם עזרו לי האם יש אפשרות שתיתן לי מידע על אוכל מסוים וצמחי מרפא?

26/05/2008 | 15:59 | מאת: לדליה

גם אני סובלת מהמעי הרגיז. אני מקווה שאובחנת ולכן את אומרת שאת סובלת מהמעי הרגיז. בכל אופן אני סובלת מאלרגיה ללקטוז ולא אוכלת מאכלי חלב, אבל יופלה יכול לעזור לך. הימנעי מאוכל מטוגן, חריף, שמן ומקיטניות לזמן מה. ולאט לאט הכניסי את הקיטניות, וכך תדעי למה את רגישה, אני למשל לא יכולה לאכול תירס, עדשים, וכמובן שעועית יבשה... תנסי לאכול יופלה כל בוקר, ותראי מה קורה? הימנעי גם מעישון אם את מעשנת, וממתקים שכולם אוהבים. תשתי תה צמחים ולא משקאות עם קופאין, כמו נס קפה, קפה או קולה. לא לשתות שתיה מוגזת בכלל!!!!!!! והשתדלי להירגע, מפני שזה אחד התרופות למעי הרגיז, הוא פשוט תוקף כשאנו בסטרט או בלחץ. בריאות טובה רותי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית