דיקור מתאים

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

05/07/2012 | 06:31 | מאת: שבי

לפני 4 שנים הובחנתי במחלה בשם דה ראליזיציה. אני מטופל אצל נוירולוג בכדורי למיקטל וציפרלקס. זה פחות או יותר המחלה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%A2%D7%AA_%D7%93%D7%94-%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%96%D7%A6%D7%99%D7%94 האם דיקור סיני יכול לעזור בהפרעות שכאלה או שאין ממש קשר? אשמח אפ תסבירו מדוע? תודה רבה

שלום שבי הרפואה הסינית מחלקת את גוף האדם למספר איברים ראשיים כאשר לכל איבר ישנו תפקוד פיזיולוגי ומנטאלי. אין הפרדה בין השניים וכאשר מטפלים באחד גם האספקט השני מושפע.. על פי הבנתי אתה בהחלט יכול להיעזר ברפואה סינית להקלה, אבל חשוב חשוב שתגיע למטפל טוב עם המלצות, וגם לא דרך קופת חולים כי אתה צריך הרבה צומת לב בטיפול. בהצלחה ניר סלמה

מנהל פורום כאב ורפואה סינית