מדבקות תדר, מי שמע?

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

20/05/2012 | 09:29 | מאת: אליסה

בכתבה על הילדה בת ה 14 שקיבלה קנא ביס רפואי הייחה גם ידיעה על מדבקות תדר, שבהן יש חמרים אורגניים, שכששמים על נקודות סיניות ע"י חום הגוף וללא חדירת חמרים לגוף משכחת כאב מיידית. מישהו יודע מה ה"חמרים האורגניים". שיש בהן?

שלום אליסה אני שמעתי על מדבקות התדר יש לי קולגה שנשבע שהן עובדות, אישית אני לא משתמש . מוכרים את המדבקות בשיווק רשתי, ולי יש רתיעה מאד גדולה מכל השיווק הרשתי!! זה היה טרנדי מאד לפני כשנה שנתיים והיום זה דעך... אם זה היה כזה חזק זה לא היה דועך! בכל מקרה, אני לא חושב שזה מזיק כך שאת יכולה לנסות. בהצלחה ניר

11/09/2012 | 10:13 | מאת: מיכל

שלום לך , לי באופן איש יש פיברומיאלגיה שזו מחלה המתבטאת בכאבים כרוניים בעיקר באזורי הפרקים, אך לא רק ובתשישות כרונית. זה בגדול, בכל אופן בניסון נואש לחפש עזרה, כל פעם משהו אחר, ניסיתי את מדבקות התדר. זה עלה לי למעלה מ800 ש"ח ועקבתי אחרי כל ההוראות והייתי מאוד ממושמעת. אז ככה: יש אנשים שנשבעו לי שזה עובד. לי אישית לא עשה כלום!!!!! למיטב הבנתי זה יכול לעזור אם כבר,שהכאב הוא שטחי, מקומי וכד' לא כאב לדוגמה הנובע מפגיעה באזור מוחי כמו למשל בפיברומיאלגיב, שבה אין למעשה פגיעה או דלקת במפרקים על אף הכאב, אלא זה השדר מהמוח, מאזור בו הכאב נמצא למעלה בסף נמוך מאוד וכמו מגורה כל הזמן. שיהיה לך הרבה בריאות בברכה מיכל

מנהל פורום כאב ורפואה סינית