מציק

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

06/05/2012 | 12:07 | מאת: נטלי

שלום לך אני בת 50 וסובלת כבר 6 שנים מתופעה שלא נימצא לה פיתרון .. לחץ על השד כל היום , פעימות כמו דפיקות לב כל היום, והרגשת סחרור וחולשה ועייפות כל היום. זה לא כל כאב כמו שזה מציק זה יותר זרמים דיגדוג ולוחץ גם לכיוון הצלעות והכאב הוא למעשה בגב העליון בדיוק מקביל לשד דקירות כמו סכינים . עשיתי את כל הבדיקות שיכולות להיות ולא נימצא כלום. האם תוכל לעזור לי?

שלום לך נטלי בהחלט הכאב המציק יכול לנבוע מתפיסות של עצם השכם. דרך אגב ברפואה הסינית ישנה נקודת דיקור שהיא בדיוק נמצאת במרכז השכם ותפקידה לשחרר את האזור וכן את החזה שווה לבדוק דיקור או עיסוי מסוג טווינא לזה.

מנהל פורום כאב ורפואה סינית