כאבי ראש בצורת קסדה כל היום שלא עוברים

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

16/01/2008 | 06:45 | מאת: דורית

בעקבות משבר רגשי קבלתי כאבי ולחץ בראש שמורגשים יותר בשעות לחץ בעבודה ובכלל בשעות קשות בחיים קשה לעבוד ובכלל איכות החיים שלי ירודה תעזרו לי המיואשת

19/01/2008 | 01:29 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום דורית ישנם כאבי ראש שונים שסיבתם הישירה היא לחץ נפשי. במצבים אלו כל טכניקה המביאה להרפייה ובעיקר דיקור סיני יביאו תוצאות טובות בטיפול בכאב. במקרה שלך, סדרה של 5-10 טיפולי דיקר יביאו להקלה ניכרת במצבך. במקביל, חשוב לטפל במקור המתחים או בדרך להתמודד עימם באמצעות שיחה עם פסיכולוג, עובדת סוציאלית וכדומה. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית