ראש+אוזן

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

23/02/2012 | 17:25 | מאת: אבי

שלום לפני כשנה וחצי השתבש הפלאפון שלי עקב נפילה ובעקבות זה החלו תופעות מאוד לא נעימות באיזור האוזן הימנית והראש. התופעות החלו בהדרגה עד להחמרה משמעותית. זה התחיל בכך שכל שיחה בפלאפון לוותה בזעזוע של הראש וחוסר יכולת להצמיד את הפלאפון לאוזן בעקבות כך. כמו כן עליית מיצי קיבה תוך כדי דיבור עד לשלב שבו התופעות קרו גם בלי שיחה בפלאפון ורק החמירו. לחץ באוזן ימין ובכל הצד הימני של הראש. טיקים בראש ובכתף ימין.חוסר ריכוז.בלבול.מחשבות לא הגיוניות.עצבנות. וצרבות לא פוסקות (תרופות נגד צרבת לא הועילו כלל) מה שהועיל לי היה תחילה דקסמול סינוס ואוגמנטין(אנטיביוטיקה) לאחר מכן שימוש בג'ינקו בילובה ממש עזר והחזיר אותי למצב של תפקוד נורמלי פחות או יותר.אך עדיין מצבי לא חזר לקדמותו.אציין שנעשו כל הבדיקות כולל CT וMRI ולא נמצא שום דבר בבדיקות איזה טיפול אפשרי למצב שלי? והאם בכלל יש סיכוי להשיב את המצב לקדמותו מבחינתי התחושה היא של מעין פגיעה מוחית (עליי לציין שטיפול הומיאופתי ודיקור סיני לא הועילו)

שלום אבי אני לא מבין את התחלת הסיפור שלך.... אתה כותב שנפל לך הפלאפון ובעקבות כך השתבשה לך השמיעה? אני חושב שאתה קצת מבולבל אולי אתה צריך רופא בלבול..

28/02/2012 | 17:32 | מאת: אבי

שלום ניר, ההתייחסות שלך מזלזלת מאוד וזה ממש לא לעניין,מדובר בדיני נפשות,אני בספק אם ראוי שתהיה מנהל פורום שנוגע בחייהם של אנשים, לאחר תגובה כמו שלך לא נראה לי גם שהיכולות המקצועיות שלך רציניות מספיק.ראוי שתערוך חשבון נפש!!

מנהל פורום כאב ורפואה סינית