כף יד רדומה

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

10/11/2011 | 14:55 | מאת: דורון

שלום ד"ר איבחנו אצלי לחץ על עצב במרפק ובכף היד שגורם להרדמות של כף היד .המליצו לי על ניתוח.האם לרפואה נסינית יש מענה לבעיה שלי ?אםכן מה אחוז ההצלחה ?ומה אחוז הריפוי שאליו מגיעים? תודה מראש דורון.

שלום דורון לפי מה שאתה רושם יכול להיות שהתופעה שלך היא carpal tunnel syndrom או תסמונת המערה הקרפלית ? תסמונת שמתבטאת בכאבים בכף היד לאחר מאמץ או אפילו לאורך כל שעות היום ומחמיר במאמץ. הרפואה הסינית מטפלת בצורה נפלאה בבעיה זו אני יכול לומר לך מניסיוני שאף מטופל שי לא הגיע מעולם לניתוח גפם כאלו שהיו כבר עם תאריך לניתוח. על תחתוך, פנה לדיקור, אני בטוח שאפשר לעזור לך.

מנהל פורום כאב ורפואה סינית