כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

30/10/2011 | 23:22 | מאת: רינה

אני אשה בת 61. מזה כמה שנים יש לי כאבים לאורך הרגלים, ממפרק הירך ומטה. כאבים אלה מתחילים בעיקר בשעות המאוחרות של הערב. אני חייבת להמתח ולמתוח את השרירים ברגלים כדי להפיג מעט את הכאב. הכאב הוא רק בישיבה. כשאני שוכבת, הכאב חולף. במהלך כל היום אני פעילה ולא כואב לי דבר.אבקשך לנסות ולעזור לי מפני שהדבר מאוד מטריד ואינו מאפשר לי ללכת להצגות וסרטים. בברכה, רינה

שלום רינה. הפרטים שנתת לא מספיקים אבל אם אני מנחש נכון, יש לך כאב שמקורו בגב התחתון. בכל מקרה על פי הרפואה הסינית סימפטןמים שמחמירים בערב הם נובעים מחוסר מסויים של חומרים מזינים בגוף- לא חומרים ויטמינים או ברזל אלא חומרים שהן אבני הביניין של הגוף, בדומה לחומרים שאישה מאבדת באזור גיל המעבר ואז מופיעילה גלי חום וכו. הטיפול בתופעות אלו לא אמור להיות מסובך ולדעתי טיפול נכון ברפואה סינית אמור לפתור =לך את הביה תוך חודשיים.

מנהל פורום כאב ורפואה סינית