מיגרנות

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

23/10/2011 | 08:45 | מאת: אסתי

היי, האם לרפואה סינית יש פתרון למיגרנות ? האם רק דיקור יכול לעזור או שיש עוד דרכים ? תודה

שלום לך לרפואה הסינית אשר כוללת דיקור, צמחי מרפא ועיסוי סיני שנקרא טווינא. אפילו ישנם מחקרים אשר מראים כי דיקור סיני היה יעיל כמ תרופות לכאבי ראש אבל החזיק יותר זמן מעמד... לשאלתך האם יש עוד שיטות חוץ מדיקור אז אני יכול לענות בשם הרפואה הסינית - עיסוי אם הכאב בא ממקור שרירי וגם טיפול בצמחי מרפא יכול להועיל - מנסיוני דיקור הכי עוזר. ישנן שיטות טיפול לא קונבנציונליות נוספות אבל אני לא בקיא בהן... בהצלחה ניר סלמה

06/05/2012 | 00:19 | מאת: דורון

היי אסתי, לשאלתך האם ישנם דרכים להתגבר על המיגרנות שהם אלטרנטיבים . אני אישית שמעתי ממישהי שיש לה מיגרנות שהיא עושה דיקור סיני, וזה הפחית לה במידה מסויימת את המיגרנות, והייתה הולכת 2-3 בשבוע לדיקור . אולם ישנו עוד פיתרון, שעזר לכמה וכמה אנשים שאני מכיר וכמו- כן לי ולמשפחתי. המוצר נקרא "אינטרא" (משקה צמחים טבעי), והוא פשוט עזר בצורה מדהימה. סוף סוף לא צריך להיות כל הזמן בחשש שמיגרנה תופיע... אם את מעוניינת בפרטים נוספים, אשמח לפטפט. 052-6839867

מנהל פורום כאב ורפואה סינית