היי מוטי....פציעה בכף רגל

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

22/06/2011 | 10:16 | מאת: יוסי פלג-נוה

נפצעתי בעבר (3 שנים) בכף רגל ימין,קרעתי את שני הרצועות ...לא יחסתי חשיבות בהתחלה וכיום אנני יודע מה לעשות ! הגוף שלי פיתח מעל כף הרגל מין גשר תומך בין החלקים(נפיחות מסוימת) ביקרתי אצל מספר מומחים למינהם כולל פר' בתל השומר ונאמר לי על מנת לשפר או להבריא את כף הרגל אני צריך ניתוח ואז שני ברגים באיקס ע''מ לחבר בין שני החלקים ובמפורש נמסר לי שקיים סיכוי שיבריא או יהיה נזק יותר גדול אחרי ניתוח !! מה עלי לעשות ואילו אפשרויות/טיפולים עומדים לפני ? תודה על העזרה

05/07/2011 | 19:49 | מאת: מוטי צ'חנובר

היי, לדעתי אתה בפורום הלא נכון ואינני יכול לייעץ בנושא זה. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית