דיקור לטיפול במיגרנה

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

03/04/2011 | 14:30 | מאת: אביבית

שלום רב, אני סובלת ממיגרנות קשות מגיל מאד צעיר. לאחרונה התחלתי טיפול דיקור אצל רופא סיני המחדיר את המחטים לעומק רב (כ-6-8 ס"מ). בטיפול האחרון, הוא החדיר לי 4 מחטים לעורף ו-4 לראש. כעבור מספר שניות נתקפתי בכאב ראש הדומה מאד למיגרנה כשהיא בשיא עוצמתה. לבקשתי, הוא הוציא את המחטים מייד וכאב הראש נעלם. האם אני לא מסתכנת בטיפול הזה? אודה לתשובה דחופה

23/04/2011 | 22:11 | מאת: מוטי צ'חנובר

היי, איני יכול להעריך את טיב הטיפול שאת מקבלת. החדרת מחטים לעומק הינה שיטה מקובלת בשיטות מסוימות בתלות של מיקום וזוית החדרת המחט. תופעות לוואי של כאב בזמן החדרת מחטים מקומיות בצוואר והראש ידועה ובמקרים אלו יש להוציא את המחטים ולבחור נקודות דיקור מרוחקות. בהצלחה מוטי

24/04/2011 | 12:54 | מאת: יוסף רחמים

אביבית שלום, אני מדקר בשיטה קוריאנית , מחטיהדיקור קטנים יותר והדיקור אינו מתבצע לעומק . מיגרנה יכולה להיווצר ממספר אפשרויות , אני ממליץ תחילה לבצע איבחון לזהות את מקור הסיבה למיגרנות חוזרות ולאר מכן לבנות טיפול. בברכת מועדים לשמחה , יוסף רחמים מטפל רב תחומי

06/05/2012 | 00:45 | מאת: דורון

היי אביבית, בשאלתך לדיקור, אני שמעתי מישהי שטיפולי דיקור סיני כמה פעמים בשבוע עזרו לה במידה מסויימת עם המיגרנות, אולם זה מאוד תלוי מה המטפל שלך, ומה טיבו. אני אישית יכול להמליץ על טיפול אלטרנטיבי (בניגוד לכאלה שימליצו לך אדוויל ג'ל או "ריזאלט") זהו משקה שנקרא "אינטרא" שמשפחתי משתמשת בו כבר המון זמן ותרם פלאים לסבל המתמשך הזה שנקרא "מיגרנות" במידה ותרצי לשמוע עוד פרטים על העניין, אשמח לפטפט. 052-6839867

מנהל פורום כאב ורפואה סינית