סיוע ברפואה סינית לדלקת עפעפים וכאב

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

04/05/2010 | 11:04 | מאת: רוני

למוטי צחנובר שלום רב מזה כחודשיים הנני עם דלקת עינים בעפעפים המהווה אי נוחות רבה לאחרונה החלו גם צריבות עמוקות בעינים כולל בלילה.אני נמצא במעקב רפואי אצל רופא עינים.כל הטיפולים הרפואים שקיבלתי משחות,טיפות גרמו לי לגירוי עז בעינים כולל תחושת אש ובעירה בפנים ובעינים וגם בלילה.(לעיתים יש כאבים בלילה)כמו כן נמסר לי שיש לי גם דלקת לחמית.מקפיד על הגיינה,וניקוי העפעפים,האם ניתן מניונך בתחום רפואה סינית באמצעות דיקור ממושך כולל שימוש בצמחי מרפא ותזונה להביא לריפוי של דלקת כזו? האם מומלצים טיפולים נוספים כחיזוק ? האם יש מזון כלשהו שניתן לשימוש ויעיל למצב כזה? בתודה ר וני

05/05/2010 | 00:58 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רוני הטיפול ברפואה סינית מתאים לטיפול ומניעה של דלקות עיניים שונות המופיעות באופן כרוני. כדי לטפל בדלקת אקוטית מומלץ להמשיך טיפול אצל רופא העיניים. בהצלחה מוטי

19/05/2010 | 10:06 | מאת: מיניאלי ישראל

אכן יש דרכים לטפל בדלקת עפעפיים כרונית בעזרת דיקור וצמחי מרפא, גם בקטע האקוטי יש פתרונות - בעיקר קומפרסים של מרתחי צמחים, והתוצאות מצויינות. לידיעה כללית, רוני, העפעפיים ברפואה הסינית קשורים למנגנון מורכב ב....מערכת העיכול !!! והסינים צודקים...רוב החולים בדלקות עפעפיים אכן סובלים מבעיות עיכול...

מנהל פורום כאב ורפואה סינית