לימודי רופואה סינית

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

15/01/2008 | 19:23 | מאת: יובל

שלום, אני מתלבט בקשר ללימודי רפואה משלימה בארץ במכללת רידמן. האם התעודה שווה משהו? האם אפשר לעשות מזה קריירה? האם זה אפשרי להתפרנס מהמקצוע הזה? אשמח אם תעזרו

15/01/2008 | 23:34 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום יובל לצערי, רק 5% מהבוגרים מתפרנסים מרפואה סינית. מאידך גיסא, התחום מתפתח מאוד והדרישה לטיפולי דיקור סיני רק עולה. הלימודים מעניינים מאוד ובתור מרצה במכללת רידמן אני יכול להעיד שהרמה במכללה גבוהה. אם הנושא מעניין אותה ואתה רוצה לטפל באנשים-זה עשוי להיות המקום בשבילך. בהצלחה מוטי

16/01/2008 | 22:56 | מאת: יובל

מוטי, תודה על העידכון. מספר האחוזים שעוסקים במקצוע נובע מבחירה שלהם או בגלל שהם מתקשים למצוא עבודה בתחום?

מנהל פורום כאב ורפואה סינית