שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

14/03/2010 | 09:53 | מאת: מיקה

אני סובלת כבר 3 חודשים משריפות וצריבות בנרתיק אחרי נתילת אנטיביאוטקה ממושכת , שללתי את התחום הגינקולוגי אין לי שום זיהום ואין וסטיבילטיס ואני סובלת מאוד. חוץ מזה אני נוטלת זמן ממושך תרופה בשם אלפרליד נגד לחץ וחרדה והיא כבר לא משפיע עלי , אני בחרדה כל הזמן מהשריפות שלא יפסקו ,וזה כניראה משפיע על שריפות בנרתיק אני כבר ממש לא מתפקדת רק קרם עזרקעין קצת עוזר , היתי מאושפזת בגלל צריבות חזקות והרופאים לא רואים כלום , הם החליטו שזה כאב עצבי ונתנו לי כדור אלטרולט שלא עזר בכלל ועשה לי ממש רע אז הפסקתי. השאלה שלי לאיזה רופא לפנות כדי לאבחן ולטפל לי בבעיה ? תודה מראש

14/03/2010 | 22:59 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב ראשית יש למצות את הבירור הרפואי. יתכן שכדאי לבדוק מעורבות של לחץ נפשי ע"י יועץ מקצועי כגון עובד סוציאלי או פסיכולוג. כמו כן, יש לרפואה הסינית מה להציע ואת מוזמנת להתייעץ. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית