כאב

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

23/02/2010 | 18:08 | מאת: יהואש המיואש

לפני כחודש ויתר פרקתי את הקרסול ושברתי את אחת העצמות. עברתי ניתוח שלמיטב ידיעתי הצליחואין לי כאבים אולם באזור אני סובל מתחושה של שריפה. בחלק הפנימי של הקרסול יש צריבה של מעין כוויה או שריפה. הסבירו לי שכנראה רקמות או עצבים נפגעו והציעו לי למרוח במשחות המכילות ארניקה. אני מורח וגם לוקח כדור ארניקה . הטיפול הזה נמשך כבר כשבוע ואינני מרגיש עדיין כול שיפור אשמח לשמוע מכם מידע או הצעה נוספת לטיפול הושיעו

27/02/2010 | 21:30 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב אני מתנצל על הזמן שחלף עד מתן תשובתי. במצב זה ניתן להוריד את רמת הכאב באמצעות סדרת טיפולי דיקור. לא ניתן לטפל בעצבים פגועים אך ניתן לחסום את מעבר הכאב ובכך לשפר את איכות חייך. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית