כאב בברך

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

15/01/2008 | 11:54 | מאת: יעל

יש לי כאבים חזקים בברך עקב שחיקת סחוס. טופלתי דרך המשלימה בדיקור - ולא חל שיפור. מה היית מציע לי? מה דעתך על טיפול באוסתיאופתיה? תודה, יעל

15/01/2008 | 15:51 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום יעל הטיפול בדיקור סיני לאוסטאוארטריטיס של הברך (שחיקת סחוס) הינו טיפול שנמצא יעיל במחקרים רבים. אני מציע לך לא להתייאש. מטפל אחד יצליח היכן שאחר הצליח פחות. לגבי אוסטאופטיה-אין לי מספיק מידע ע"מ להמלית על שיטה זו. למידע נוסף בנוגע לטיפול בדיקור לשיכוך כאב: http://www.acupain.info/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=647487 בברכה מוטי

15/01/2008 | 21:37 | מאת: yula

יש לי נפיחות ומים בברך שמאל, קיבלתי טיפול אנטי דלקתי במשחה וכדורים והמלצה לשים תחבושת אלסטית על הרגל. התחבושת מזיקה לי וגורמת לי לכאבים מוגברים ולנפיחות בלתי אפשרית, כך שגם החלק האחורי עם תחושת נפיחות בלי יכולת לקפל את הרגל. קראתי באיזה שהוא מקום שבעיות בברך יכולות לנבוע מבלוטת יתרת הכליה וגם מחסימות בצ'אקרות מסויימות. האם יש דברים בגו? ומהו הטיפול המומלץ לדעתך?

16/01/2008 | 07:31 | מאת: ניר פיזיותרפיסט

שלום ליעל הייתי ממליץ לך להיבדק על ידיי פיזיותרפיסט מומחה. במקרים של שחיקת סחוס יש חשיבות רבה לטיפול פיזיותרפי אשר יפחית את התהליך הדלקתי ויימנע את המשך השחיקה באמצעים שונים כגון טיפול מנואלי ותרגול עצמי לשיפור תנועתיות הברך. בברכה ניר

מנהל פורום כאב ורפואה סינית