כאבי שלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

13/12/2009 | 13:02 | מאת: שרית

שלום, אמי בת 62 סובלת מהתפרצות הרפס זוסטר. הכאבים עזים ביותר והיא אינה מסוגלת לישון כלל. משככי כאבים כמו אקמול ואופטלגין אינם מקלים על הכאב. האם ישנו מענה ברפואה הסינית להתמודדות עם הכאב הנורא של הרפס זוסטר? תודה רבה מראש.

13/12/2009 | 22:40 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום שרית התשובה היא כן. ניתן להוריד את רמת הכאב באמצעות מספר טיפולי דיקור. הטיפול מתאים גם למבוגרים וקשישים, ללא תופעות לוואי ובמקביל לכל טיפול תרופתי אחר. פני אלי במידה ואת זקוקה להמלצה. בהצלחה מוטי

14/12/2009 | 13:17 | מאת: שרית

הי מוטי, מודה לך מאוד על תגובתך. אשמח מאוד לקבל ממך המלצה (אזור מרכז). תודה ויום טוב.

מנהל פורום כאב ורפואה סינית