שאלה חשובה בנושא כאבי גב טיפול ע"י דיקור סיני

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

24/11/2009 | 19:37 | מאת: אנג'י

אני לומדת שנה א' בסיעוד אני מעוניינת לבצע עבודת סמינריון בנושא:השפעת הדיקור הסיני על כאבי הגב בקרב אוכלוסיה בגלאי 20 עד 60. ורציתי לדעת האם אני אמצא מספיק מחקרים ומאמרים מדעיים בנושא הזה(גם בעברית וגם באנגלית,אני צריכה כ60 מאמרים מקצועיים)אולי מחוסר המודעות שלי לנושא הזה אני חושבת שהוא אינו מספיק נפוץ ולא נחקר מספיק... האם מישהו יכול להשיב לי ולכוון אותי יותר....כי לדעתי זה נושא מאוד מעניין:)

25/11/2009 | 21:08 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום אנג'י ישנם מחקרים רבים בנושא. בדקי ב- pubmed אן ב- highwire תחת acupuncture and LBP ותגיעי לחומר רב. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית