שאלה

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

26/10/2009 | 19:35 | מאת: הילה

שלום יש לי שאלה אני כל חודש מצטננת וכל פעם חוזר לי כאבי גרון , הרופא נותן לי אנטיביוטיקה הייתי במומחה לאף אוזן וגרון והוא לא נתן לי פתרון לבעיה בגרון , כל פעם יש לי דלקת באותו צד שמעתי על דיקור השאלה אם זה יכול לעזור לי לפתור את הבעיה בגרון או שזה בכלל לא קשור הדיקור לגרון ?

27/10/2009 | 20:32 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב היתרון של הרפואה הסינית הוא במניעת זיהומים חוזרים בדרכי הנשימה העליונות אשר לעתים באים לידי ביטוי בכאבי גרון. פני למטפל בקרבת אזור מגורייך לקבלת טיפול בדיקור. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית