טיפול בשרירנים (מיומות)

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

04/10/2009 | 17:54 | מאת: אלין

נמצאו אצלי 2 מיומות בינוניות ו5 קטנות. יש פתרון ברפואה : כריתת שרירנים או חסימת כלי דם לשרירנים . הבנתי שיש ברפואה הסינית פתרון לשרירנים ואם כן מהו? היכן מבצעים טיפול זה ? ומהו ההליך בכל הטיפול וכמו כן לאורך כמה זמן ? למי עליי לפנות ?

05/10/2009 | 08:24 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב מספר מחקרים שנעשו בנושא מראים כי סדרת טיפולי דיקור מקטינים באופן משמעותי את גודל השרירנים ללא תופעות לוואי וללא כל סיכון למטופלת. לקבלת מידע מפורט והפנייה למטפל פני אלי בדוא"ל: [email protected] בהצלחה וחג שמח מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית