טיפול בקנדידה

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

29/09/2009 | 20:46 | מאת: לידה

מדובר בקנדידה וגינלית בעיקר אבל גם מערכתית. כשיש גירוד פנימי זה תמיד מלווה בבעיות מקבילות במערכת העיכול והפוך. ניסיתי הכל יש שיפור משמעותי במשך חמישה החודשים בהם אני סובלת. ניסיתי טיפול מקומי של שמן עץ התה, שטיפות חומץ, יוגורט בבליעה ובטמפון, ג'ל לאיזון רמת PH , כמוסות פרוביוטיות, שמן אורגנו ותמצית זרעי אשכוליות- בבליעה. וכמובן שינוי תזונתי הורדתי מתוק ושמרים וכל הממלצות האחרות לדיאטה הקשה והבלתי אפשרית אבל נראה שיש רק נסיגה שלה ולא ריפוי מלא והפצעה מחדש לקראת המחזור החודשי. מה עוד נותר לעשות? אני ממש מטופלת מצטיינת ובכל זאת. ולרפואה הקונבנציונלית אין תשובות. מיואשת...

30/09/2009 | 22:54 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום לידה עכן מצב מורכב... ניתן לנסות שילוב של צמחי מרפא ודיקור סיני. פני אלי לקבלת מידע מפורט יותר. [email protected] בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית