כאב בזרתות כף היד

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

21/09/2009 | 00:27 | מאת: רותם

מזה חודש אני חשה בכאב בפרק העליון של שתי זרתות כף היד. ביחוד בימני. את הכאב ניתן להרגיש כאשר אני מבצעת כיפוף של האצבעות ובפעולות כמו למשל נהיגה. ממה יכול לנבוע הכאב? האם יכול להיות דלקת פרקים? (בגיל 38?) מה המשמעות ברפואה הסינית? תודה ושנה טובה

22/09/2009 | 00:12 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רותם ישנם סיבות רבות לכאב בפרקי כף היד ולא ניתן לאבחן את סוג הכאב ברשת. דלקת מקומית היא רק אחת מהן. עצתי-גשי לרופא ע"מ לאבחן את סוג הכאב. ישנם מקרים רבים בהם ניתן לטפל באמצעות דיקור סיני והצלחת הטיפול תלויה באופי הבעיה ובגורמים נוספים. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית