כאב בזרתות כף היד

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

21/09/2009 | 00:24 | מאת: רותם

מזה חודש אני חשה בכאב בפרק העליון של שתי זרתות כף היד. ביחוד בימני. את הכאב ניתן להרגיש כאשר אני מבצעת כיפוף של האצבעות ובפעולות כמו למשל נהיגה.

02/02/2010 | 11:37 | מאת: ד"ר יוסף רחמים

רותם שלום, זרת מייצגת אנרגיית קור . כאבי בזרת מצביעים שינויים אנרגטיים במערכות הפיזיקליות. לא ציינת את גילך דבר שיכול לסייע להדריך אותך לגבי טיפול. האם את סובלת מקור ברגליים , או קור בלילה , האם יש לך דחיפות במתן שתן או סיפטום כלשהוא בשלפוחית שתן. אשמח לסייע לך באם תספקי מידע נוסף. בברכה, ד"ר יוסף רחמים מטפל הוליסטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית