מיגרנה

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

06/09/2009 | 17:00 | מאת: סיון (המשך)

רציתי להוסיף בזמן התקפים מאוד חזקים וגם ללא התקפםים טופלתי ברפואה סינית. התוצאות היו מאכזבות מאוד. יתכן וזה עוזר לחלק מהאנשים איני יודעת בכל אופן לא לי.

06/09/2009 | 20:41 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום סיון שיעורי ההצלחה בטיפולי דיקור לסובלים מכאבי ראש ומיגרנה עומדים על 2/3 מהמטופלים החווים שיפור ניכר בעוצמת ותדירות הכאב לאורך זמן. מניסיוני, גם אם עברת מספר טיפולים ללא הצלחה לעתים יש לעבור מספר טיפולים נוספים להשגת תוצאה משביעת רצון. היתרון של השיטה הוא מניעת הכאב לאורך תקופה של כ-9 חודשים לאחר סדרה של 10 טיפולים- ביעילות זהה לטיפול בדרלין. בהצלחה בהמשך הדרך מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית