אבנים בכיס מרה

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

16/08/2009 | 12:59 | מאת: מירב

שלום רב בעקבות תגובה לאוכל שומני וכאב(כאב נסבל -ללא הקרנה לגב וללא בחילות) בבטן עליונה למשך 15-30 דקות אחת לחצי שנה מזה שנתיים ולאחר בדיקת אולטראסאונד בטן עליונה, נמצא אצלי כיס מרה מלא בתוכן בוצתי וכן הדים לאבנים קטנות. בנוסף דופן הכיס מודגש (לפי הכירורג מדובר בדלקת כרונית). התחלתי טיפול נטורופטי להוצאת האבנים ע"י מלח אנגלי, שמן זית, ומיצי פירות ,אך ככל שאני אוספת מידע בנדון אני חוששת שמא אני לוקחת אחריות גדולה מדי.בנוסף אני מתכננת להכנס להריון וחוששת שהדבר עתיד להתפרץ בזמן ההריון. אודה לך על התייחסותך.

17/08/2009 | 23:48 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום מירב ישנם דיווחים רבים המגיעים מסין לגבי יעילות הטיפול. אישית, אין לי ניסיון בנושא כך שאין לי תשובה חד משמעית. במידה וקבלת המלצה לנתח הייתי ממתין מעט (במידת האפשר) ומנסה למצות את הטיפול הנטורופתי במקביל לטיפול בדיקור סיני הכולל צמחי מרפא. פרק הזמן הינו כ-3 חודשים לקבלת תוצאות. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית