דלקת בגב צידי עליון

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

12/07/2009 | 15:21 | מאת: יפעת

שלום אבקש להתייעץ יש לי כאבים מאוד חזקים בישיבה בצד של הגב העליון קו חזיה עם הקרנה לצלעות אני בהריון חודש חמישי, האורטופד אמר לי שמדובר בדלקת אך מכיון שאני בהריון איני יכולה לקחת כדורים לטפל בזה אשמח לקבל תשובה האם דיקור סיני יכול לסייע במידה ואכן מדובר בדלקת תודה יפעת

14/07/2009 | 23:36 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום יפעת אני חושב שדיקור יכול להועיל בהורדת רמת הכאב. ישנם מספר שיטות דיקור יעילות ובטוחות לטיפול בכאב זה. ממליץ לך לפנות למטפל בקרבת איזור מגורך או דרך קופ"ח. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית