הדבקות

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

29/05/2009 | 00:29 | מאת: מרק

היי. לפני יותר משנה וחצי בת זוגתי(24) עברה ניתוח להוצאת עובר חוץ רחמי בחצוצרה השמאלית. מאז היא סובלת מכאבים באים והולכים בצד שמאל.הכאבים מאוד פוגעים בחיי היום יום ובחיי המין שלנו. בקרנו אצל יותר מששה רופאים וכולם פה אחד אומרים שאלה הדבקות פנימיות וזה לא נורא. נמאס לשמוע את התשובה הזאת, האם יש דרך לפתור את הבעיה? תודה.

30/05/2009 | 23:11 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב פנו לנדב שרייבום, הוא מטפל בדיקור ומתמחה בבעיות גניקולוגיות שונות. 054-4432032 בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית