מרפא

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

10/02/2009 | 22:32 | מאת: ש

האם לרפואה הסינית יש תשובה=ריפוי ל"חולאים" הבאים ומה משך הזמן הדרוש לריפוי - במידה ויש ריפוי - לכל בעיה: דיכאון מיגרנות הפרעות תחושה - עם או בלי קשר לטרשת נפוצה היכן ניתן לקבל טיפול, במסגרת פרטית או אחרת? מה העלות של טיפול ומה משכו? בתודה!

17/02/2009 | 00:15 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב אני לא מתיימר לרפא מחלות כרוניות כגון מיגרנה ודיכאון-תשובה זהה תשמעי מכל רופא מומחה המטפל במחלות אלו. אולם, ניתן לשפר את איכות החיים באופן משמעותי: סדרה של 10-12 טיפולי דיקור יכולים להקטין את תדירות ועוצמת כאבי ראש מיגרניים בחצי לפחות. שימוש בדיקור בצמחי מרפא מסויימים נמצאו יעילים לטיפול בדיכאון קל עד בינוני. את יכולה לקבל טיפול במסגרת קופת החולים שלך או באופן פרטי אצל מטפל מוסמך. פני אלי למייל וצייני את מקום מגורייך ואפנה אותך למטפל מקצועי. [email protected] בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית