טיפולים משלימים לכאב עצבי

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

26/04/2022 | 11:20 | מאת: ולד

שלום, זוגתי מקבלת קוקטייל נרחב של כדורים לטיפול ב-trigeminal neuropathic pain. מלבד זאת, אילו טיפולים משלימים יוכלו לעזור לכאב בצוואר, בעורף ובין השכמות? תודה!

שלום ולד אני עובד באיכילוב במרפאה הנוירולוגית אני לא מבין איך לא הגעתם לדיקור עד היום !!!!???? זה כאב קלאסי לדיקור ורפואה סינית (אל תלכו דרך קופת חולים )

09/05/2022 | 18:43 | מאת: ולד

ניר שלום, תודה רבה על תשובתך. הייתי מעוניין לבדוק אפשרות לטיפןל עבור זוגתי. כרגע לא יכולה לצאת מהבית, האם יש אפשרות לטיפול ביתי? אנחנו גרים בנתניה. תודה, ולד

מנהל פורום כאב ורפואה סינית