הצטננו שתמיד מתפתחת לסינוסיטיס

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

04/03/2022 | 06:13 | מאת: אבירם

שלום רב, אני בחור בריא וספורטיבי בן 33. בשנתיים האחרונות טבעוני, עם בדיקות דם מצוינות. נטורופת בדק - ללא חוסרים או בעיות. ובכל זאת... לפחות פעם בשנה אני סובל מהצטננות שנמשכת מספר שבועות (ללא תסמינים נוספים) ושהגוף לא מצליח להיפטר ממנה, עד כדי כך שבסוף היא הופכת לסינוסיטיס וכמובן גורמת לכאב גדול בין העיניים וחולשה. מדוע זה קורה? האם יש מה לעשות כדי להתמודד עם הבעיה? אגב, כבר עברתי ניתוח מחיצה, קונכיות וסינוסים באף לפני 5 שנים. הנשימה אומנם השתפרה, אבל הסינוסיטיס עדיין חוזר כל הזמן. תודה רבה, אבירם

שלום לך לפי ההבנה של הרפואה הסינית ניתוח המחיצות כנראה פתח מעברים אבל גרם לצלקות וחסימות אחרות . אני ממליץ לך 3 חודשים לפני התקופה בה אתה חווה את ההצטננויות להגיע לטיפולי רפואה סינית אחת לשבוע . במטרה למנוע את הישנות הבעיה. חוץ מזה ישנה פורמולת צמחים מעולה שיכולה לעזור לך למצב זה.

מנהל פורום כאב ורפואה סינית