הרגשת לחץ בעורף וברקות

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

18/01/2009 | 15:56 | מאת: שי

מזה כחודש וחצי אני סובל מהרגשת לחץ בצוואר ובראש האחורי שמקרין לפעמים לרקות בעיקר בישיבה ובעמידה במקום ctמח תקין בדיקת ניקור מותני תקינה כל הניורולוגים אומרים שזה ממתח שרירי חוץ ממשככי כאבים שלא עוזרים אני לא רואה פיתרון מה עלי עשות?

18/01/2009 | 19:47 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב מתח שרירי בשריר הצוואר והעורף הינה מצב נפוץ הגורם לכאב מקומי בעורף עם הקרנה לאזורים שונים בראש. שילוב של דיקור סיני, פיזיוטרפיה, תרגילי מתיחה ובעתיד תרגול של יציבה נכונה יעילים לטיפול בבעיתך. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית