דיקור באזורים מסוימים בגוף

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

23/12/2019 | 11:11 | מאת: אנונימית

באילו בעיות בריאות יש צורך בדיקור במפשעה, בישבן, בכתף, בגב, בשדיים או בחזה ובירך הפנימית? האם יש צורך להסיר שיער בשביל הדיקור?

שלום לך כל מטפל עובד בשיטה אחרת על כן אין לדעת מתי ידקור ירך . בטן או גב. בגל מקרה אין דיקור באזורים אינטימיים כמעט אף פעם . בטח שלא בחזה. ואין צורך להוריד שערות . מטםל או מטפלת ברפואה סינית לא מעניין אותם הקוסמטיקה של הגוף שלך . רק הבריאות

05/01/2020 | 13:04 | מאת: אנונימית

תודה. אמרו לי שכן דוקרים באזור מסביב לחזה, אז למה הכוונה?

29/03/2023 | 07:52 | מאת: יואב ללום

קיימות נקודות דיקור לצד השד ובמרכז הפטמה. את הראשונה ניתן לדקור בעת הצורך בשכיבה על הצד כאשר השד מכוסה ואת השנייה לא נוהגים לדקור. לדעתי חשוב שתרגישי בנוח לשוחח על נושאים אלו עם המדקר/ת שלך ולפעול רק בהתאם למה שנכון עבורך. מהות הטיפול היא להטיב איתך בלבד.

מנהל פורום כאב ורפואה סינית