כאבי ראש

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

06/12/2008 | 14:13 | מאת: דנה

ד"ר שלום, אני סובלת לעיתים מכאב ראש. בחודשים האחרונים ישנה תופעה שלפעמים (לעיתים כמה פעמים ביום ולעיתים אחת לשבוע) יש לי דקירה בצד ימין שבאה וחולפת. בכלל צד ימין כואב לי יותר. היום ספציפית הכאב התחיל בצד ימין והתפשט לכל הראש. סבלתי מחרדות ואני לוקחת ציפרלקס. האם זו נשמעת כמו מיגרנה? האם אני יכולה להיות רגועה? אני מעדיפה שלא להיבדק ובטח לא לעשות צילומים. מה דעתך? דנה

06/12/2008 | 22:18 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום דנה זה לא נשמע כמו מיגרנה אך אני מציע לך להיבדק על ידי רופא. סדרת טיפולים בדיקור סיני יעילים ברוב האוכלוסיה לטיפול בכאבי ראש. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית