מתי מתחיל הכאב לדעוך

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

05/04/2019 | 20:53 | מאת: קרוליין

רציתי לשאול מתי הכאב מתחיל לדעוך כשיש בלט בקע דיסק בגב התחתון אני כבר חודשיים במצב כזה אני בטיפולי פיזיטרופיה ועשיתי 4 טיפולים ?

שלום קרוליין מניסיון בהחלט הדבר יכול לקחת כמה חודשים . אם כי אני תמיד אומר למטופלים שלי במצבים כאלה שאם תוך 6-8 טיפולים לא רואים אפילו התחלה של שיפור ... אז אני כנראה לא יודע כיצד לעזור להם... בהצלחה

08/04/2019 | 19:52 | מאת: קרוליין

עשיתי עד עכשיו 5 טיפולים אז מהטיפול ה-6 צריך להתחיל להיות שיפור בכאב שזה אומר הוא מתחיל לדעוך ומעלה אני כבר חודשיים כבר ככה

את רוצה לדעת מתי יתחיל הכאב לדעוך ? או שאת מדווחת?

23/04/2019 | 05:42 | מאת: קרוליין

כן אבל היה לי התקף לפני כמה ימים

מנהל פורום כאב ורפואה סינית