כאבים בהתלת שתן

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

16/10/2008 | 13:36 | מאת: חדווה

שלום ., אני סובלת בהתלת שתן כאבים חדים איזה תה לשתות ו/או איך לרפא את התופעה הזו ברצוני לציין שמעולם לא היה לי דבר כזה. תודה מראש וחג שמח חדווה.

18/10/2008 | 19:47 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום חדווה כאב בהטלת שתן עשוי להצביע על בעיות שונות בדרכי השתן שהנפוצה שבהן הינה דלקת בדרכי השתן או בשלפוחית. ראשית גשי לרופא לשליחת תרבית שתן. במקביל מומלץ לשתות הרבה (!!!) מים, חליטת פטרוזיליה שהינה משתנת וניתן להשתמש בתערובת צמחים בשם דיאנטוס (להשיג ב"זן צמחים"). במידה ואין הטבה השתמשי באנטיביוטיקה על מנת למנוע סיבוכים אפשריים. למניעה: שימוש קבוע במשקה חמוציות (מונע היקשרות בקטריות לדפנות דרכי השתן), שתיה מרובה והקפדה על היגיינה. חג שמח מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית