עזרה גסטריטיס

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

15/10/2008 | 06:25 | מאת: עמיחי

עברתי בדיקת גסטאוסקופיה ונמצאה גסטריטיס באנטרום (קשה). אני סובל מזה כבר קרוב לשנתיים. אין הוכחה להמצאות חיידק בביופסיה ובדיקת שאיפה. אני מקפיד לא לאכול דברים חומציים או חריפים וזה עוזר,ולוקח פעמיים ביום אומפרזול. השאלה שלי האם אפשר בדרך טבעית או בדרך תרופות (ללא מרשם עדיף) לדפן את הקיבה כסיוע מזרז נוסף לריפוי? במקרים בהם אני לא נרדם בלילה האם שתיית מי סודה וקצת סוכר יכול לסייע לסתור את החומצה כי במקרים כאלו הקיבה מתרגזת קצת..? תודה

15/10/2008 | 21:15 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום עמיחי ניתן לטפל היטב בגסטריטיס בעזרת מספר מנגנונים: 1. דיקור להורדת חומציות הקיבה. 2. חיזוק יכולת ההחלמה של הגוף. 3. ייעוץ תזונתי מתאים. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית