כאבי ראש

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

12/10/2008 | 14:11 | מאת: דנה

שלום, אני סובלת לאחרונה מכאבי ראש. הכאבי מופיעים בכל פעם במקום אחר בראש. לעיתים מאחורה, לעיתים באחד הצדדים. יש לציין שאני מעט במתח בזמן האחרון. הראש עובד הרבה ואני לא לגמרי שלווה. בשבוע האחרון אני מקוררת מעט והכאבים גברו. לפני כן זה היה מעין זצ' של כאב בראש ואח"כ זה היה עובר. האם אלו מגרנות? האם לדאוג? אני אשמח אם תוכלו להגיד כמה מילים כי אני מעדיפה לא לרוץ לרופאים סתם.( לפני שנה וחצי סבלתי מהתקף חרדה..). תודה, דנה בת ה-35

13/10/2008 | 00:36 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום דנה כאבי ראש יכולים לנבוע מסיבות רבות, מתח היא סיבה שכיחה. במידה וכאבי הראש נמשכים חשוב להיבדק ע"י רופא לקבלת אבחנה ברורה לגבי סיבת הכאב. במידה והבדיקות תקינות, דיקור סיני היא שיטה בטוחה ויעילה לטיפול בבעיתך. למידע נוסף על טיפול בכאבי ראש ברפואה סינית גלשי לאתר: www.acuclinic.co.il בהצלחה וחג שמח מוטי

23/05/2009 | 16:12 | מאת: משה

דנה הי, יש לי פתרונות בשבילך. לצלצל או לשלוח אלי אימייל להשתמע, משה -052.5221040 [email protected]

מנהל פורום כאב ורפואה סינית