טחול

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

11/09/2008 | 17:58 | מאת: שרי

מטפל בשיטת הרפואה הסינית ראה על פני גופי פיסטולות בגוון וטען שזה מצביע על בעיה ממושכת בתפקוד הטחול שלי. מה זה אומר? האם עלי להתחיל לדאוג? מה נתן לעשות בכדי לטפל בטחול חלש? תודה שרי

13/09/2008 | 20:20 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב פסטולה הינה נקב בין 2 צינורות או איברים. את וודאי מתכוונת לשלפוחיות או נגעים מסוג כלשהו על פני עורך. חולשת טחול הינה מונח ברפואה הסינית אשר מתייחס לחולשה או חסר מסויים בתפקודו של הטחול מבחינה סינית בלבד-אין זה אומר שהטחול שלך אינו תקין. ניתן לטפל בבעיות עור באמצעות צמחי מרפא סיניים, דיקור סיני ותזונה. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית