ניתוח אף שני לשם תיקון

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

16/02/2008 | 02:52 | מאת: הגר

חברים אני לפני שנה הייתי בדאון רציני כי לפני 4 שנים הלכתי לעשות ניתוח אף אצל קצב והוא פשוט הרס לי את האף! אבל ממש לגורמים! הייתי מתכתבת המון בפורומים כאן... בכל אופן עברתי ניתוח במרפאת שפלן, מרכז עתידים,אצל מנתח צרפתי והבטחתי שמידי פעם אכנס ואכתוב מה שהייתי שמחה לקרוא לפני 3 וחצי שנים. אייש ג'ילברט מנתח צרפתי שמגיע פעמיים בשנה עושה שם ממש תיקון עוולות! עיצב לי את האף מדהים, כאב בטירוף כן,,, סחוס מהאוזן וכו'... אבל באמת החזיר לי את החיוך! אל תחשדו בתגובה זו, באמת שאין לי מניעים סמויים/ כלכליים

20/02/2008 | 12:48 | מאת: ד"ר נועם חי

הגר שלום, אני מסכים איתך בהחלט... ד"ר ז'ילבר אייאש הינו מגדולי מנתחי האף בעולם. הספר שלו על ניתוחי אף נמצא אצלי על המדף ולא עובר שבוע שאני לא מעלעל בו. מי שיכול/ה להרשות לעצמו להינתח אצלו שלא יהסס המחירים........בהתאם! מקווה שאולי גם עליי יגידו פעם דברים דומים כשיהיו לי את שערות השיבה והניסיון שיש לכירורג הצרפתי המופלא הזה... בברכה, ד"ר חי

26/04/2008 | 18:25 | מאת: ליאורה

איך מגיעים אל ד"ר ז'ילבר ומה העלות של תיקון תודה ליאורה

11/04/2008 | 11:54 | מאת: אחת בדיכאון

אני עברתי ניתוח אף ראשון אצל קצבית ומאז אני בדיכאון ואחר כך עברתי עוד ניתוח שני אצל עוד קצב ועכשיו אני צריכה לחסוך כסף בשביל שאני אוכל להינתח אצל דר אייש גילברט ואני בדיכאון . אם את הגר רואה את ההודעה שלי אז תחזירי לי הודעה אני אשמח לדבר איתך בתור מישהי שקרה לה נס והאף שלה נהיה נורמלי ובסדר.

19/05/2008 | 18:38 | מאת: ניצן

שלום רב. אשמח אם תרשמו את שמות המנתחים "קצבים" אני רוצה לעשות ניתוח אף ראשון ואני ממש מפחדת. כמו כן כמה עוולה ניתוח אף ראשוני אצל אייאש? והאם שמעתם על קריכלי?

19/08/2008 | 23:31 | מאת: סולידאר

ברור ! מי לא שמע על קריכלי הנאה והעדין (: אנא היזהרי לך יש המון מנתחים שעושים עבודה כביכול לא טובה ואחר כך נשארים אם צלקת רצינית (לא רק באף) לכל החיים אלה אם כן מתקנים לך כראוי אבל שלא תגיעי לשם תחפשי טוב טוב רק מומחה ואני יכולה להגיד לך למי ממש לא ללכת רק תשאירי מייל. כל טוב .

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים