שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

14/11/2007 | 10:21 | מאת: שיר

האם ניתן בניתוח קוסמטי/אסתטי להעלים סימני מתיחה על החזה אבל ללא שינוי בגודל החזה?

14/11/2007 | 15:21 | מאת: ד"ר נועם חי

הי שיר, לצערי התשובה לשאלתך היא לא. אני לא מכיר שיטה בדוקה ביעילותה להעלמת סימני מתיחה בכל אזורי הגוף ללא יוצא מן הכלל. כמובן שתמצאי מגוון גדול של שיטות המתיימרות להעלים סימני מתיחה ואולי אף תראי תמונות מרשימות המראות תוצאות של לפני ואחרי טיפול. ואני אומר לך לעשות ניסוי בבית: תצלמי את עצמך עם ובלי פלאש. ואז תשימי לב שסימני המתיחה מטשטשים מאד בתמונה עם הפלאש. שיטה זו קרויה בשפה המקצועית "פוטותרפיה"...:-) ועכשיו ברצינות, הדרך היחידה להיפטר מסימני מתיחה היא לחתוך את העור הבעייתי ולהוציאו מהגוף.זהו פתרון מעשי אך ורק לעור עודף ורפוי עם סימני מתיחה כמו בבטן. וגם אז הוא יעיל רק באותם אזורים שניתן להסיר (הסימנים בבטן התחתונה מקו הטבור ומטה.) דווקא לגבי החזה הגדלה, הרמה או שילוב ביניהם יכול לטשטש את סימני המתיחה מאחר ובניתוחים אלה העור נמתח. ועכשיו תעשי ניסוי נוסף בבית: תתפסי את השדיים בחלק התחתון ותכווצי את העור. זו השיטה לדמות את האפקט של הרמה ומילוי. ותופתעי לגלות שסימני המתיחה בקוטב העליון הפנימי של השד (שם הם בעיקר בולטים במחשוף) מטשטשים באופן משמעותי. מקווה שהשארתי לך חומר למחשבה... ד"ר חי

22/06/2008 | 23:24 | מאת: מאיה

האם יש איזה שהיא דרך להיפטר מהם? סימני המתיחה שלי הם לבנים , שהבנתי שהם נוצרים כתוצאה מהרזיה מהירה האמת שמעולם לא הייתי מלאה או שמנה ועדיין סימני המתיחה שלי הם ממש בולטים לעין ויש הרבה מאוד מהם. אין לי עור רפוי כדי שאוכל לעשות ניתוח על מנת להסיר את כל פסי המתיחה האלה, ויש הרבה מאוד מהם. העור שלי הוא שחום , ולכן זה עושה את סימני המתיחה הלבנים אפילו יותר בולטים. האם יש דרך להעלים אותם , אפילו אם לא לגמרי , אבל הדרך הטובה ביותר שתעלים את כולם. והאם יש אפשרות לניתוח באזור הירייכים והישבן על מנת להסיר אותם גם אם אין הרבה עוד עודף. תודה מראש ...

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים